Módosítva:  2020.09.10. 19: 18

 


Az itt, a bal oldali oszlopban látható videók a Civil TV 11 azaz Csanády László munkája, Ö egy újbudai lokálpatrióta
„Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről tájékozódhat.”  

 

Elérhetősége: és/vagy civiltv11.blog.hu

 


70 esztendő alatt készült játékok kiállítása


A Nemes Takách család játékműhelyében készült játékokból nyílt kiállítás a Kiss Áron Magyar Játéktársaság Orlay utcai kiállítótermében. A kiállításon az elmúlt 70 esztendő alatt készült egyedi játékok tekinthetők meg.


SUP Óbudától Újbudáig


A SUP (Stand Up Paddle) magyarul leginkább állószörf vagy állva evezés. Ennek a sportágnak a szerelmesei augusztus második hetében a Duna budapesti szakaszán csurogtak le Óbudától Újbudáig.


Premiere Pro

 

Premiere Pro kezdőknek II. rész - Használd ki a KEZELŐFELÜLETET!

Forrás:       Gál Zoltán


Így lehetsz jobb videós II.. rész IV/I.

Tartalomgyártás vagy videózás? Belekezdenél, vagy csinálod egy ideje de szeretnél jobb lenni? Akkor a „HÁTU” következő 4 epizódja neked szól. Ebből az első részből megtudhatod, mi az az 5 hiba, amit ha elkerülsz, miközbenforgatod a videódat vagy tartalmadat, akkor garantáltan nagyobb esélyed lesz a sikerre.
Forrás:  Broadtest  


Heidrich Roland a vájtfülű munkatársam, még az előző életemből

Roland ugyan már gyermekkorában kapcsolatba került a zenével, gitárt azonba eloször 14 éves korában vett a kezébe. Sokat köszönhet tanárának Csikós Attilának, aki a kezdeti években inspirálta, valamint mesterének, Szabó Sándornak, aki a zene mélyebb lényegébe avatta be.

Weblap:  heidrichroland.hu