Módosítva:  2021.02.20. 11: 43

 


Az itt, a bal oldali oszlopban látható videók a Civil TV 11 azaz Csanády László munkája, Ö egy újbudai lokálpatrióta
„Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről tájékozódhat.”  

 

Elérhetősége: és/vagy civiltv11.blog.hu

 


Óriási hógömb az Allee–ban

Adventi hangulat, a karácsony varázsa elevenedik meg az Allee Bevásárlóközpont aulájában felállított óriási hógömbben. A látogató be is léphet a gömb belsejébe és erről fotókat is készíthet.
Forrás:    11civiltv


Skandináv fűzött papirszív

A Kiss Áron Magyar Játéktársaság Orlay utcai kiállítótermében megnyílt Harrach Ágnes kiállítása.
Forrás:    11civiltv


Városi séta újbudai helyszínnel

A kelenföldi városközpontot járta körbe november első szombatján a Kortárs Építészeti Központ Városi Séták csapata. Az épített környezetünk bemutatására ugyanis a tematikus városi séta a legalkalmasabb.
Forrás:    11civiltv


Eleven erkélyek

Kultikus házak és erkélyek elevenedtek meg október közepén Újbuda szívében. A Hosszúlépés. Járunk? és a Max & Future közös programja során megismerkedhettek a kerület egy részének helytörténetével miközben kultúrális eseményeknek is részesei lehettek. A videóban amolyan hangulatmorzsákat sorakoztat fel a Civil TV11.
Forrás:    11civiltv


Premiere Pro

 

Premiere Pro kezdőknek II. rész - Használd ki a KEZELŐFELÜLETET!

Forrás:       Gál Zoltán


Így lehetsz jobb videós II.. rész IV/I.

Tartalomgyártás vagy videózás? Belekezdenél, vagy csinálod egy ideje de szeretnél jobb lenni? Akkor a „HÁTU” következő 4 epizódja neked szól. Ebből az első részből megtudhatod, mi az az 5 hiba, amit ha elkerülsz, miközbenforgatod a videódat vagy tartalmadat, akkor garantáltan nagyobb esélyed lesz a sikerre.
Forrás:  Broadtest  


Heidrich Roland a vájtfülű munkatársam, még az előző életemből

Roland ugyan már gyermekkorában kapcsolatba került a zenével, gitárt azonba eloször 14 éves korában vett a kezébe. Sokat köszönhet tanárának Csikós Attilának, aki a kezdeti években inspirálta, valamint mesterének, Szabó Sándornak, aki a zene mélyebb lényegébe avatta be.

Weblap:  heidrichroland.hu