Módosítva:  2022.04.06. 08: 17

Tisztelt Vándor!

villogó dolgokat alkalmazni, ezt meghagyom a profiknak. A botcsinálta webmester lassan túl jut azon a ponton, amikor már annak is örül, ha végre valami úgy működött a lapon, amint az megálmodta, elképzelte. De most már kellene valami hasznos tartalom, mondjanak a sorok valami érdekeset is. A lap várhatóan állandóan változik, soha nem lesz kész, vagy befejezett, mert befejezni, nos azt hiszem nem is lehet, csupán abbahagyni. Szeretem a kihívásokat, de tisztában vagyok avval, hogy ez csak játék, de én a játékot is komolyan veszem! A lap története több stációt megélt, volt itt apróhirdető, és toplista is. De belefáradtam a sok „unatkozó ember” idétlenkedésébe, és töröltem a toplistát (arról nem is beszélve, hogy egy meg nem nevezett cégnél ezért elbuktam egy teljes évi előfizetést, de hatalom náluk, blokkolták a lapom qr code (pedig nem hibáztan, a bűnös egy török weblap volt).
Ma már csak a következő témákkal foglalkozik a lapom, ez a webtévé, webrádió, videó. Minden szebben és jobban menne, ha nem volna a vékony pénz, mert abból várat (mert bizony valahogy nem így képzeltem el ezt az egészet, másképpen terveztem), ugyan csak nehéz felépíteni.

Kedves olvasó, ha idáig eljutottál, és nem fogyott el a türelmed, minden elismerésem a tiéd, de nem sokkollak tovább, azt hiszem belőlem ennyi is elég. Ha úgy gondolod, hagyhatsz üzenetet, ha kívánod, válaszolok is, de ha tán mégis több infó kellene, akkor kattanj ide a Facebook oldalamra vezető linkre.  

Rio de Csorna

Hát igen, itt éltem ifjúi korom jó pár évét, és eljöttem már több mint 50 éve.Itt a bal oldalon látható képen (a képre kattintva az élő látható) templomtorony szomszédságában laktam egykoron. - szívesen gondolok vissza azokra az időkre még ennyi idő elteltével is sok minden történés, és érzelem köt oda.
„ ... A kisalföldi tájakon - így Csorna területén is - az emberi kultúra első jelei már a Kr.sz. előtti évezredekben megjelentek. Ezt bizonyítja a legkorábbi lelet, az artézi kút fúrása közben talált kőmag is. A Kr. sz. előtti V-VI. század körül a vidék a nyugatról érkező kelták uralma alá került, mígnem a Római Birodalom légiói Augustus császár idején leigázták az itt élő kelta törzseket. A Csorna helyén kialakult település Pannonia provincia részét képezte ...”

Ez itt egy tematikailag két csoportra osztott kis fotó archívum, az egyik Csornáról, a másik pedig ízelítő szerény életemből.
Csornai anziksz      Fotók innen-onnan     Ego